Sürüm 1.6.1d
Kullanım İzni Ücretsiz
Dil English
Platform 2.3 ve üzeri
Üretici Firma
Eklenme Tarihi 01 Şubat 2015
Toplam İndirme 2552
Disk Boyutu 468M

Real Football sayesinde mobil dünyada mükemmel bir futbol oyunu deneyimi yaşacksınız. Kendi oluşturacağın özel kadroları sanal olarak paylaşabilirsiniz. Mobil olarak oynayabileceğiniz ve grafiklerle sizleri kendine bağlayacak bir futbol efsanesi ile oyun oynamaya bayılacaksın.

Hypergame teknolojisi sayesinde gerçek görüntüleri sanki yönetiyormuşsun hisine kapılacaksın ve oyun içi uyarılarla ve gerçek zamanlı yönlendirmeler ile mobil futbolun zevkine varacaksınız.

Kendi özel takım formalarını, şort ve daha fazlasını oluşturabileceğin bir bölüm bulunmakta, ve sonra bunları toplumun geri kalanı ile paylaşabilirsiniz, ya da diğer oyuncular tarafından tasarlananları görerek kendi takımın için yeni modeller yapabilirsiniz.

Goal.com, as.com ve sports.fr resmi haberlerine en son futbol yorumlarını edinin. Arkadaşların ile etkileşim resim ve video yüklemelerini, yorumlarınızı gönderebilirsiniz ve paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Oyuncular ve stadyumlar artık daha da gerçekçi grafiklerle donatılmış.
Maç sırasında yaşanan pozisyonlarla ilgili 700’den fazla hareket yakalama ve üç boyut tabanlı animasyonlar.
Gelişmiş bir AI alan sayesinde rakipler için Akıllı hareketle r sergilenir.
Sanki TV den seyredermişcesine gerçekci bir görüntü.

Gerçek oyuncu isimleri, 350 takım ve 14 lig oyun içinde sunulan gerçek anlamda süper bir platform oluşturmuş.
Veritabanınızda çevrimiçi güncellemeleri ile en son oyuncu transferlerini ve kadro değişikliklerini güncel tutabilir ve takip edebilirsiniz.

Senin için her şey düşünüldü bir sürü oyuın modu, uluslararası karşılaşmalar kolay veya zor oyun modları yada daha önceden oynadığın ve kaydettiğin bir oyunu tekrar oynaya bilme imkanını sizler için sunmaktadır.


Resimler

  • Real Football 2012
  • Real Football 2012
  • Real Football 2012
  • Real Football 2012
  • Real Football 2012
  • Real Football 2012
  • Real Football 2012
  • Real Football 2012
Real Football 2012 tanıtım videosu...